Bog & idéReuven Feuerstein

Bøger skrevet af Reuven Feuerstein

Læs mere om Reuven Feuerstein
1 produkter
1 produkter
Dynamisk assessment som psykologisk-pædagogisk redskab
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dynamisk assessment som psykologisk-pædagogisk redskabGrethe Damon (red.)
314,46 DKK
Hæftet
(0)
Dynamisk assessment som psykologisk-pædagogisk redskab

Mere om Reuven Feuerstein

Der er mange bøger skrevet af Reuven Feuerstein til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Feuersteins bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medieret læring og hjernens forandringsevne" i serien "Relationsprofessionsserien" udgivet af Dafolo - "Dynamisk assessment som psykologisk-pædagogisk redskab" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Bøger skrevet af Reuven Feuerstein

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Reuven Feuerstein hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Reuven Feuerstein bøger i samtlige formater. Feuersteins bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Medieret læring og hjernens forandringsevne" af Reuven Feuerstein

Det er muligt at købe Reuven Feuersteins "Medieret læring og hjernens forandringsevne" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er en del af serien "Relationsprofessionsserien". Det er Dafolo, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Reuven Feuerstein "Dynamisk assessment som psykologisk-pædagogisk redskab"

"Dynamisk assessment som psykologisk-pædagogisk redskab" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Reuven Feuerstein