Bog & idéRichard Powers

Bøger skrevet af Richard Powers

Læs mere om Richard Powers
3 produkter
3 produkter
The Overstory
The OverstoryRichard Powers
149,95 DKK
Paperback
(0)
The Overstory
Bewilderment
BewildermentRichard Powers
139,95 DKK
Paperback
(0)
Bewilderment
Bewilderment
BewildermentRichard Powers
169,95 DKK
Paperback
(0)
Bewilderment

Mere om Richard Powers

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Richard Powers. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Powers' udgivelser.
Bøgerne fra Richard Powers kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The Overstory" udgivet af Vintage - "Sange i tid og rum" udgivet af Gyldendal

Richard Powers' bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Richard Powers hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Powers' bøger kommer i flere forskellige formater. Powers' bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"The Overstory" af Richard Powers

Det er muligt at købe Richard Powers' "The Overstory" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Vintage.

"Sange i tid og rum" af Richard Powers

"Sange i tid og rum" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Richard Powers