Bog & idéRichard R. Gesteland

Bøger skrevet af Richard R. Gesteland

1 produkter
1 produkter
Cross-Cultural Business Behavior
Cross-Cultural Business BehaviorRichard R. Gesteland
419,95 DKK
Indbundet
(0)
Cross-Cultural Business Behavior

Mere om Richard R. Gesteland

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Richard R. Gesteland. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Gesteland.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Marketing across cultures in Asia" udgivet af Copenhagen Business School Press - "Cross-cultural business behavior" udgivet af Copenhagen Business School Press - "Cross-Cultural Business Behavior" udgivet af Copenhagen Business School Press¤Universitetsforlaget - "India - Cross-Cultural Business Behavior" udgivet af Copenhagen Business School Press

Bøger skrevet af Richard R. Gesteland

Du kan bestille fire bøger af Richard R. Gesteland her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Bøgerne fra Richard R. Gesteland kan købes i samtlige formater. Gestelands bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Marketing across cultures in Asia" af Richard R. Gesteland

"Marketing across cultures in Asia" er til salg som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Copenhagen Business School Press, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

"Cross-cultural business behavior" af Richard R. Gesteland

Hos Bog & idé er "Cross-cultural business behavior" tilgængelig som pdf. Dette er en også en fantastisk bog fra Gesteland, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er Copenhagen Business School Press, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Richard R. Gesteland