Bog & idéRichard Wagner

Bøger skrevet af Richard Wagner

Læs mere om Richard Wagner
1 produkter
1 produkter
Die deutsche Seele
Die deutsche SeeleRichard Wagner
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Die deutsche Seele

Mere om Richard Wagner

Der er forskellige bøger skrevet af Richard Wagner tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Wagners udgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Richard Wagners bøger kan købes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Richard Wagner Tannhaüser" udgivet af Forlaget Vandkunsten - "Nibelungens Ring" udgivet af Vandkunsten - "Den flyvende hollænder" udgivet af Vandkunsten - "Lohengrin" udgivet af Vandkunsten - "Tristan og Isolde" udgivet af Vandkunsten - "Parsifal " udgivet af Vandkunsten - "Nibelungens ring Rhinguldet" udgivet af Vandkunsten - "Richard Wagners Tannhäuser og sangerkrigen på Wartburg" udgivet af Fisker - "Nibelungens ring" udgivet af Samlerens Bogklub - "Richard Wagners Mestersangerne i Nürnberg " udgivet af Fisker & Skou

Bøger af Richard Wagner

Der er ti tilgængelige bøger af Richard Wagner hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Wagners bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Wagner er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Richard Wagners "Richard Wagner Tannhaüser"

Det er muligt at købe Richard Wagners "Richard Wagner Tannhaüser" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Forlaget Vandkunsten, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Nibelungens Ring" af Richard Wagner

"Nibelungens Ring" er til salg som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på mul og er publiceret af Vandkunsten.
Detaljer
Fulde navn:
Richard Wagner