Bog & idéRie Boberg

Bøger skrevet af Rie Boberg

6 produkter
6 produkter
Pigen fra Jonestown
Pigen fra JonestownAlessandro Perissinotto
289,95 DKK
Hæftet
(1)
Pigen fra Jonestown
Hvad vinbjerget gemte
Hvad vinbjerget gemteAlessandro Perissinotto
289,95 DKK
Hæftet
(2)
Hvad vinbjerget gemte
Titanics orkester
Titanics orkesterAlessandro Perissinotto
289,95 DKK
Hæftet
(3)
Titanics orkester
Mit Toscana
Mit ToscanaRie Boberg
49,95 DKK
e-bog
(0)
Mit Toscana
Mit Toscana
STREAM
Mit ToscanaRie Boberg
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Mit Toscana
Den sidste hvide nat
Den sidste hvide natAlessandro Perissinotto
289,95 DKK
Hæftet
(3)
Den sidste hvide nat

Mere om Rie Boberg

Hvis du mangler en bog af Rie Boberg, kan du vælge i mellem et stort udbud tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Boberg.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Rie Bobergs bøger kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Mit Toscana" udgivet af Audioteket - "Mit Toscana" i serien "Audioteket" udgivet af Thaning & Appel - "Olivenolie" udgivet af Politiken Bøger - "Mit Toscana" i serien "Audioteket" udgivet af Thaning & Appel - "Mit Toscana" i serien "Audioteket" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Rie Boberg

Der er fem tilgængelige udgivelser af Rie Boberg hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bobergs bøger kommer i flere formater. Boberg har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Mit Toscana" af Rie Boberg

Hos Bog & idé er "Mit Toscana" tilgængelig som mp3-cd. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Boberg, kan du godt glæde dig. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på sproget kan ikke bestemmes og er udgivet af Audioteket.

Rie Boberg "Mit Toscana"

Hos Bog & idé er "Mit Toscana" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er med i Bobergs serie "Audioteket". Det er Thaning & Appel, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rie Boberg