Bog & idéRikke Damgaard

Bøger skrevet af Rikke Damgaard

Læs mere om Rikke Damgaard
2 produkter
2 produkter
Giv ordet til medarbejderne
BOEGERTILSTAERKPRIS
Giv ordet til medarbejderneRikke Damgaard
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Giv ordet til medarbejderne
Giv ordet til medarbejderne
Giv ordet til medarbejderneRikke Damgaard
99,95 DKK
EBOG
(0)
Giv ordet til medarbejderne

Mere om Rikke Damgaard

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Rikke Damgaard. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Damgaards udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Giv ordet til medarbejderne" udgivet af Rikke Damgaard - "Giv ordet til medarbejderne" udgivet af Rikke Damgaard - "Giv ordet til medarbejderne" udgivet af Rikke Damgaard IVS - "Giv ordet til medarbejderne" udgivet af Rikke Damgaard - "Giv ordet til medarbejderne" udgivet af Rikke Damgaard

Mere om Rikke Damgaards bøger

Rikke Damgaard har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Damgaards bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Damgaard er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Rikke Damgaards "Giv ordet til medarbejderne"

Det er muligt at købe Rikke Damgaards "Giv ordet til medarbejderne" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Rikke Damgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Rikke Damgaard "Giv ordet til medarbejderne"

"Giv ordet til medarbejderne" findes på den digitale boghylde som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Giv ordet til medarbejderne" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Rikke Damgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Rikke Damgaard