Bog & idéRikke Grosell

Bøger skrevet af Rikke Grosell

Læs mere om Rikke Grosell
2 produkter
2 produkter
Vidunderlige skam
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vidunderlige skamRikke Grosell
208,95 DKK
Hæftet
(4)
Vidunderlige skam
Vidunderlige skam
STREAM
Vidunderlige skamRikke Grosell
149,95 DKK
Lydbog
(4)
Vidunderlige skam

Mere om Rikke Grosell

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Rikke Grosell. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Grosell.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vidunderlige skam" udgivet af Wingman Books - "Vidunderlige skam" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Vidunderlige skam" udgivet af Wingman Books

Mere om Rikke Grosells bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Rikke Grosell hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Grosells bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Grosell er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Vidunderlige skam" af Rikke Grosell

Det er muligt at købe Rikke Grosells "Vidunderlige skam" som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Vidunderlige skam" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Wingman Books, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Rikke Grosell "Vidunderlige skam"

"Vidunderlige skam" er tilgængelig som lydbog. Når du køber "Vidunderlige skam" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er afsluttet. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Rikke Grosell