Bog & idéRikke Johannesen

Bøger skrevet af Rikke Johannesen

Læs mere om Rikke Johannesen
1 produkter
1 produkter
Samskabelse og socialt entreprenørskab
BOEGERTILSTAERKPRIS
Samskabelse og socialt entreprenørskabJeanette Svendsen
260,96 DKK
Hæftet
(0)
Samskabelse og socialt entreprenørskab

Mere om Rikke Johannesen

Rikke Johannesen har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Samskabelse og socialt entreprenørskab". Den er publiceret af Gyldendal på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Samskabelse og socialt entreprenørskab" af Rikke Johannesen

Det er muligt at købe Rikke Johannesens "Samskabelse og socialt entreprenørskab" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Endnu en af Rikke Johannesen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Rikke Johannesen