Bog & idéRikke Thomsen

Bøger skrevet af Rikke Thomsen

Læs mere om Rikke Thomsen
1 produkter
1 produkter
Sprog på grænsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sprog på grænsenUlla Weinreich & Michael Bach Ipsen
170,96 DKK
Hæftet
(0)
Sprog på grænsen

Mere om Rikke Thomsen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Rikke Thomsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Thomsens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sprog på grænsen" udgivet af Modersmål-Selskabet - "Festivals cd" udgivet af Gyldendal - "Administrativt arbejde - er det noget særligt?" udgivet af Center for Arbejdslivsforskning, Institut for Mennesker og Teknologi, Roskilde Universitet - "Go for it 1!" udgivet af Gyldendal - "Go for it 2!" udgivet af Gyldendal

Mere om Rikke Thomsens bøger

Du kan finde fem bøger af Rikke Thomsen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Rikke Thomsen fås i et udvalg af formater. Thomsens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sprog på grænsen" af Rikke Thomsen

"Sprog på grænsen" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Modersmål-Selskabet, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Rikke Thomsen "Festivals cd"

Det er muligt at købe Rikke Thomsens "Festivals cd" som cd. Endnu en af Rikke Thomsen skønne bøger, som er værd at læse. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rikke Thomsen