Bog & idéRoar Hagen

Bøger skrevet af Roar Hagen

Læs mere om Roar Hagen
1 produkter
1 produkter
Klassisk og moderne samfundsteori
Klassisk og moderne samfundsteoriNinna Nyberg Sørensen
819,95 DKK
Indbundet
(1)
Klassisk og moderne samfundsteori

Mere om Roar Hagen

Roar Hagen har en del bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Hagens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Roar Hagen

Der er fire tilgængelige udgivelser af Roar Hagen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun købe Hagens bøger som indbundet. Bøgerne af Hagen er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Klassisk og moderne samfundsteori" af Roar Hagen

Hos Bog & idé er "Klassisk og moderne samfundsteori" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Roar Hagen "Klassisk og moderne samfundsteori"

Det er muligt at købe Roar Hagens "Klassisk og moderne samfundsteori" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Roar Hagen