Bog & idéRoar Huseby

Bøger skrevet af Roar Huseby

Læs mere om Roar Huseby
1 produkter
1 produkter
Gruppe og samspil
BOEGERTILSTAERKPRIS
Gruppe og samspilPeik Gjøsund og Roar Huseby
279,95 DKK
Hæftet
Gruppe og samspil

Mere om Roar Huseby

Hvis du søger en bog af Roar Huseby, kan du vælge i mellem et stort udvalg tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Husebys bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Socialpsykologisk grundbog" udgivet af Malling Beck - "Gruppe og samspil" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af HansReitzels - "Socialpsykologisk grundbog" udgivet af Alinea - "Gruppe og samspil" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal - "Observationsarbejde i skolen" i serien "Carpe" udgivet af Gyldendal

Roar Husebys bøger

Der er fem tilgængelige udgivelser af Roar Huseby hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Roar Huseby bøger i flere forskellige formater. Roar Huseby bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Roar Husebys "Socialpsykologisk grundbog"

"Socialpsykologisk grundbog" kan købes som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Malling Beck.

Roar Huseby "Gruppe og samspil"

"Gruppe og samspil" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Socialpædagogisk Bibliotek". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Roar Huseby