Bog & idéRob Smyth

Bøger skrevet af Rob Smyth

Læs mere om Rob Smyth
3 produkter
3 produkter
Fodboldsvindleren
FodboldsvindlerenRob Smyth
209,95 DKK
EBOG
(2)
Fodboldsvindleren
Danish dynamite
Danish DynamiteRob Smyth
139,95 DKK
EBOG
(1)
Danish Dynamite
Fodboldsvindleren
STREAM
FodboldsvindlerenRob Smyth
209,95 DKK
Lydbog
(2)
Fodboldsvindleren

Mere om Rob Smyth

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Rob Smyth. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Smyths seneste udgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Rob Smyths bøger udbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Danish Dynamite - The Story of Football´s Greatest Cult Team" udgivet af Bloomsbury Publishing - "Fodboldsvindleren" udgivet af Forlaget Memoris - "Fodboldsvindleren" udgivet af Forlaget Memoris - "Fodboldsvindleren" udgivet af Forlaget Memoris - "Danish Dynamite" udgivet af People'sPress - "Danish dynamite" udgivet af People’sPress

Bøger skrevet af Rob Smyth

Du kan bestille seks bøger af Rob Smyth her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Smyths bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Smyth er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Danish Dynamite - The Story of Football´s Greatest Cult Team" af Rob Smyth

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Smyth, kan du godt glæde dig. Det er Bloomsbury Publishing, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

Rob Smyth "Fodboldsvindleren"

"Fodboldsvindleren" kan købes online som lydbog. Det vil sige, at så snart du har gennemført dit køb, kan du downloade "Fodboldsvindleren" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Memoris.
Detaljer
Fulde navn:
Rob Smyth