Bog & idéRobert Biswas-Diener

Bøger skrevet af Robert Biswas-Diener

Læs mere om Robert Biswas-Diener
2 produkter
2 produkter
En invitation til positiv psykologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
En invitation til positiv psykologiRobert Biswas-Diener
180,95 DKK
Paperback
(0)
En invitation til positiv psykologi
En invitation til positiv psykologi
En invitation til positiv psykologiRobert Biswas-Diener
149,95 DKK
EBOG
(0)
En invitation til positiv psykologi

Mere om Robert Biswas-Diener

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Robert Biswas-Diener. På listen nedenfor har du de seneste af Biswas-Dieners bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En invitation til positiv psykologi" i serien "At lykkes" udgivet af Mindspace - "En invitation til positiv psykologi" i serien "At lykkes" udgivet af Mindspace

Robert Biswas-Dieners bøger

Du kan bestille to bøger af Robert Biswas-Diener her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Robert Biswas-Diener kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Biswas-Diener er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Mindspace.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Robert Biswas-Dieners "En invitation til positiv psykologi"

"En invitation til positiv psykologi" er til salg som pdf. Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Robert Biswas-Diener. Bogen er en del af serien "At lykkes". Det er Mindspace, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Robert Biswas-Diener "En invitation til positiv psykologi"

Det er muligt at købe Robert Biswas-Dieners "En invitation til positiv psykologi" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er en del af serien "At lykkes". Det er Mindspace, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Robert Biswas-Diener