Bog & idéRobert Ibsen

Bøger skrevet af Robert Ibsen

Læs mere om Robert Ibsen
2 produkter
2 produkter
Real Negotiations
BOEGERTILSTAERKPRIS
Real NegotiationsRobert Ibsen
305,96 DKK
Paperback
(0)
Real Negotiations
Real Negotiations
Real negotiationsRobert Ibsen
210,95 DKK
EBOG
(0)
Real negotiations

Mere om Robert Ibsen

Robert Ibsen har mange bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Ibsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Real Negotiations" udgivet af Samfundslitteratur - "Real negotiations" udgivet af Samfundslitteratur - "Real negotiations" udgivet af Samfundslitteratur

Robert Ibsens bøger

Du kan bestille tre bøger af Robert Ibsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Ibsens bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Ibsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Samfundslitteratur.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Robert Ibsens "Real Negotiations"

Hos Bog & idé er "Real Negotiations" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Samfundslitteratur.

"Real negotiations" af Robert Ibsen

Det er muligt at købe Robert Ibsens "Real negotiations" som ebog. Hvis du køber "Real negotiations" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Robert Ibsen