Bog & idéRobert Ingpen

Bøger skrevet af Robert Ingpen

Læs mere om Robert Ingpen
6 produkter
6 produkter
Skatteøen
SkatteøenR. L. Stevenson
249,95 DKK
Indbundet
(4)
Skatteøen
Junglebogen
JunglebogenRudyard Kipling
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Junglebogen
Tom Sawyers eventyr
Tom Sawyers eventyrMark Twain
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Tom Sawyers eventyr
Pinocchio
PinocchioRobert Ingpen
49,95 DKK
Lydbog
(1)
Pinocchio
Jorden rundt på firs dage
Jorden rundt på firs dageJules Verne
249,95 DKK
Indbundet
(2)
Jorden rundt på firs dage
Alice i Underlandet
Alice i UnderlandetRobert Ingpen
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Alice i Underlandet

Mere om Robert Ingpen

Der findes en del bøger af Robert Ingpen online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Ingpens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig swe.
- "Alice i Underlandet" i serien "Svenska Ljud Classica" udgivet af SAGA Egmont - "Pinocchio" udgivet af SAGA Egmont

Robert Ingpens bøger

Du kan bestille to bøger af Robert Ingpen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Ingpen fås bare som lydbog. Bøgerne af Ingpen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af SAGA Egmont.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Alice i Underlandet" af Robert Ingpen

"Alice i Underlandet" kan købes online som lydbog. Du kan derudover altid have "Alice i Underlandet" af Robert Ingpen med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, smartphone eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er en del af Ingpens serie "Svenska Ljud Classica". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på swe og er publiceret af SAGA Egmont.

Robert Ingpen "Pinocchio"

"Pinocchio" kan købes som lydbog. Når du køber "Pinocchio" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er færdiggjort. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på swe.
Detaljer
Fulde navn:
Robert Ingpen