Bog & idéRobert Kurz

Bøger skrevet af Robert Kurz

Læs mere om Robert Kurz
1 produkter
1 produkter
Kapitalisme som religion
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kapitalisme som religionRobert Kurz
132,76 DKK
Hæftet
(1)
Kapitalisme som religion

Mere om Robert Kurz

Robert Kurz har flere bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Kurz.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kapitalisme som religion" udgivet af Nebula & Antipyrine - "Monsieur Antipyrine #2" udgivet af Antipyrine

Mere om Robert Kurz' bøger

Du kan finde to bøger af Robert Kurz her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Kurz som hæftet. Bøgerne af Kurz er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Robert Kurz' "Kapitalisme som religion"

Hos Bog & idé er "Kapitalisme som religion" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Nebula & Antipyrine.

Robert Kurz "Monsieur Antipyrine #2"

Hos Bog & idé er "Monsieur Antipyrine #2" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Antipyrine.
Detaljer
Fulde navn:
Robert Kurz