Bog & idéRobert Maurer

Bøger skrevet af Robert Maurer

Læs mere om Robert Maurer
2 produkter
2 produkter
Kaizen
KaizenRobert Maurer
199,95 DKK
Hæftet
(2)
Kaizen
Kaizen
STREAM
KaizenRobert Maurer
49,95 DKK
Lydbog
(2)
Kaizen

Mere om Robert Maurer

Robert Maurer har mange bøger, der kan købes hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Maurers bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kaizen" udgivet af Borgen - "Kaizen" udgivet af Borgen

Bøger af Robert Maurer

Robert Maurer har to bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan bestille Robert Maurer bøger i samtlige formater. Bøgerne af Maurer er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Borgen.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kaizen" af Robert Maurer

Det er muligt at købe Robert Maurers "Kaizen" som lydbog. Med Robert Maurers "Kaizen" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Borgen.

Robert Maurer "Kaizen"

Det er muligt at købe Robert Maurers "Kaizen" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Borgen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Robert Maurer