Bog & idéRobert Muchamore

Bøger skrevet af Robert Muchamore

Læs mere om Robert Muchamore
2 produkter
2 produkter
Cherub 4 - Dødsstødet
Cherub 4 - DødsstødetRobert Muchamore
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Cherub 4 - Dødsstødet
Cherub 4 - Dødsstødet
Cherub 4 - DødsstødetRobert Muchamore
139,95 DKK
EBOG
(0)
Cherub 4 - Dødsstødet

Mere om Robert Muchamore

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udbud af bøger af Robert Muchamore. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Muchamore.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Cherub 4 - Dødsstødet" i serien "Cherub bøger" udgivet af People'sPress - "Cherub 4 - Dødsstødet" i serien "Cherub bøger" udgivet af People'sPressjR

Mere om Robert Muchamores bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Robert Muchamore hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan bestille Robert Muchamore bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Muchamore er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Cherub 4 - Dødsstødet" af Robert Muchamore

Det er muligt at købe Robert Muchamores "Cherub 4 - Dødsstødet" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Cherub 4 - Dødsstødet" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af serien "Cherub bøger". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People'sPress.

Robert Muchamore "Cherub 4 - Dødsstødet"

Det er muligt at købe Robert Muchamores "Cherub 4 - Dødsstødet" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Cherub bøger". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People'sPressjR.
Detaljer
Fulde navn:
Robert Muchamore