Bog & idéRobert W. Rix

Bøger skrevet af Robert W. Rix

Læs mere om Robert W. Rix
4 produkter
4 produkter
Romantik
Romantikn a
129,95 DKK
EBOG
(0)
Romantik
Britain Today
BOEGERTILSTAERKPRIS
Britain TodayUlla Rahbek
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Britain Today
Romantik 3
Romantik 3n a
129,95 DKK
EBOG
(0)
Romantik 3
Romantik
Romantik 5n a
129,95 DKK
EBOG
(0)
Romantik 5

Mere om Robert W. Rix

Hvis du mangler en bog fra Robert W. Rix, finder du et stort sortiment på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Rix' seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Britain Today" udgivet af Gyldendal - "Mellem ånd og tryksværte" udgivet af Museum Tusculanum - "Britain Today" udgivet af HansReitzels

Robert W. Rix' bøger

Robert W. Rix har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Rix' bøger fås i forskellige formater. Rix' bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Robert W. Rix' "Britain Today"

Hos Bog & idé er "Britain Today" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Robert W. Rix "Mellem ånd og tryksværte"

Det er muligt at købe Robert W. Rix' "Mellem ånd og tryksværte" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Museum Tusculanum.
Detaljer
Fulde navn:
Robert W. Rix