Bog & idéRobyn Youmg

Bøger skrevet af Robyn Youmg

Læs mere om Robyn Youmg
1 produkter
1 produkter
Rekviem
STREAM
RekviemRobyn Young
129,95 DKK
Lydbog
(1)
Rekviem

Mere om Robyn Youmg

Der er blot én bog af Robyn Youmg tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Rekviem". Den er publiceret af People'sPress på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Rekviem" af Robyn Youmg

Det er muligt at købe Robyn Youmgs "Rekviem" som lydbog. Du kan desuden altid have "Rekviem" af Robyn Youmg med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din tablet, smartphone eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er People'sPress, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Youmg, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Robyn Youmg