Bog & idéRoger Crowley

Bøger skrevet af Roger Crowley

Læs mere om Roger Crowley
3 produkter
3 produkter
Konstantinopel 1453
Konstantinopel 1453Roger Crowley
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Konstantinopel 1453
Konstantinopels fald
Konstantinopels faldRoger Crowley
99,95 DKK
EBOG
(3)
Konstantinopels fald
Entscheidung im Mittelmeer
Entscheidung im MittelmeerRoger Crowley
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Entscheidung im Mittelmeer

Mere om Roger Crowley

Der er mange bøger af Roger Crowley tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Crowley.
Bøgerne fra Roger Crowley findes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Konstantinopel 1453" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Entscheidung im Mittelmeer" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Konstantinopels Fald" udgivet af Gyldendal - "Konstantinopels fald" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Konstantinopels Fald" udgivet af Rosenkilde

Mere om Roger Crowleys bøger

Du kan købe fem bøger af Roger Crowley her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Roger Crowley bøger i udvalgte formater. Crowleys bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Konstantinopel 1453" af Roger Crowley

Det er muligt at købe Roger Crowleys "Konstantinopel 1453" som lydbog. Du kan derudover altid have "Konstantinopel 1453" af Roger Crowley med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er til salg hos Bog & idé på tysk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Roger Crowley "Entscheidung im Mittelmeer"

Det er muligt at købe Roger Crowleys "Entscheidung im Mittelmeer" som lydbog. Når du køber "Entscheidung im Mittelmeer" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er fuldendt. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på tysk.
Detaljer
Fulde navn:
Roger Crowley