Bog & idéRoger E. Allen

Bøger skrevet af Roger E. Allen

Læs mere om Roger E. Allen
2 produkter
2 produkter
Peter Plys om ledelse
Peter Plys om ledelseRoger E. Allen
199,95 DKK
Paperback
Peter Plys om ledelse
Peter Plys om ledelse
Peter Plys om ledelseRoger E. Allen
199,95 DKK
Hæftet
Peter Plys om ledelse

Mere om Roger E. Allen

Hos Bog & idé kan du bare finde en enkelt bog af Roger E. Allen. Bogen hedder "Peter Plys om ledelse". Den er publiceret af Paludans Forlag på dansk. "Peter Plys om ledelse" er desuden en del af serien "Winnie the Pooh".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Roger E. Allens "Peter Plys om ledelse"

Hos Bog & idé er "Peter Plys om ledelse" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Allens serie "Winnie the Pooh". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Paludans Forlag.

Dette er en også en skøn bog fra Allen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Roger E. Allen