Bog & idéRoger Moorhouse

Bøger skrevet af Roger Moorhouse

2 produkter
2 produkter
En djævelsk alliance
STREAM
En djævelsk alliance - Hitlers pagt med Stalin 1939-1941Roger Moorhouse
69,95 DKK
Lydbog
(8)
En djævelsk alliance - Hitlers pagt med Stalin 1939-1941
Berlin i krig
STREAM
Berlin i krigRoger Moorhouse
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Berlin i krig

Mere om Roger Moorhouse

Hvis du mangler en bog fra Roger Moorhouse, kan du købe et stort udbud til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Moorhouse.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Berlin i krig" udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag - "En djævelsk alliance - Hitlers pagt med Stalin 1939-1941" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "En djævelsk alliance" udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag - "En djævelsk alliance" udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag - "Berlin i krig" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Berlin i krig HB" udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag - "Berlin i krig" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Roger Moorhouse

Du kan finde syv bøger af Roger Moorhouse her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Roger Moorhouse fås i forskellige formater. Bøgerne af Moorhouse er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Berlin i krig" af Roger Moorhouse

"Berlin i krig" er til salg som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag.

Roger Moorhouse "En djævelsk alliance - Hitlers pagt med Stalin 1939-1941"

Det er muligt at købe Roger Moorhouses "En djævelsk alliance - Hitlers pagt med Stalin 1939-1941" som lydbog. Fordelen ved at have Roger Moorhouses "En djævelsk alliance - Hitlers pagt med Stalin 1939-1941" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Roger Moorhouse