Bog & idéRoger Pihl

Bøger skrevet af Roger Pihl

Læs mere om Roger Pihl
3 produkter
3 produkter
Manden der faldt af cyklen og vågnede i paradis
Manden der faldt af cyklen og vågnede i ParadisRoger Pihl
139,95 DKK
EBOG
(2)
Manden der faldt af cyklen og vågnede i Paradis
Vandringsturer på Fyn, Mön och Själland
Vandringsturer på Fyn, Mön och SjällandRoger Pihl
269,95 DKK
HÆFTET
(0)
Vandringsturer på Fyn, Mön och Själland
Skihopping i Danmark : med tilhørende sidesprang
Skihopping i Danmark : med tilhørende sidesprangRoger Pihl
379,95 DKK
Hæftet
(0)
Skihopping i Danmark : med tilhørende sidesprang

Mere om Roger Pihl

Hvis du søger en bog af Roger Pihl, kan du vælge i mellem et stort udbud tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Pihl.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Roger Pihls bøger tilbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Bornholms bjerge" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Danmarks bjerge" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Kunsten at bestige Himmelbjerget" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Danmarks bjerge" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Der Mann, der vom Fahrrad fiel und im Paradies erwachte" udgivet af SAGA Egmont - "Kunsten at bestige Himmelbjerget" udgivet af Haase Forlag - "Manden der faldt af cyklen og vågnede i paradis" udgivet af Haase Forlag a/s - "Manden der faldt af cyklen og vågnede i paradis" udgivet af Haase Forlag A/S - "Bornholms bjerge" udgivet af Haase Forlag - "Vandringsturer på Fyn, Mön och Själland" udgivet af Vildmarksbiblioteket - "Danmarks bjerge" udgivet af Haase & Søns Forlag - "Vandringsturer på Bornholm" udgivet af Vildmarksbiblioteket - "Vandringsturer på Jylland" udgivet af Vildmarksbiblioteket - "Guide til det danske høyfjellet" udgivet af Topografisk forlag - "Danmarks bjerge (pocket)" udgivet af Haase & Søns Forlag

Roger Pihls bøger

Der er 15 tilgængelige udgivelser af Roger Pihl hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Pihls bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Pihl er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Bornholms bjerge" af Roger Pihl

"Bornholms bjerge" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Roger Pihl "Danmarks bjerge"

"Danmarks bjerge" kan købes som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Roger Pihl