Bog & idéRoland Barthes

Bøger skrevet af Roland Barthes

Læs mere om Roland Barthes
5 produkter
5 produkter
Mytologier
BOEGERTILSTAERKPRIS
MytologierRoland Barthes
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Mytologier
Det lyse kammer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det lyse kammerRoland Barthes
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Det lyse kammer
I tegnenes vold
I tegnenes voldRoland Barthes
199,95 DKK
Hæftet
(0)
I tegnenes vold
Sorgens Dagbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sorgens DagbogRoland Barthes
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Sorgens Dagbog
Kærlighedens forrykte tale
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kærlighedens forrykte taleRoland Barthes
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Kærlighedens forrykte tale

Mere om Roland Barthes

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Roland Barthes. På listen nedenfor finder du de seneste af Barthes' udgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Roland Barthes' bøger kan skaffes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Det lyse kammer" i serien "Rævens sorte bibliotek" udgivet af Politisk Revy - "Af mig selv " i serien "Rævens sorte bibliotek" udgivet af Politisk Revy - "Lysten ved teksten samt teksten Variationer over skriften" udgivet af Politisk Revy - "Lysten ved teksten" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Mytologier" i serien "Moderne tænkere" udgivet af Gyldendal - "Billedets retorik" udgivet af Medusa - "Fra værk til tekst" udgivet af Forlaget Medusa - "Sorgens Dagbog" i serien "Rævens sorte bibliotek" udgivet af Politisk Revy - "Det lyse kammer" i serien "Rævens sorte bibliotek." udgivet af Politisk Revy - "Kærlighedens forrykte tale " i serien "Rævens sorte bibliotek" udgivet af Politisk revy - "I tegnenes vold" i serien "Rævens sorte bibliotek" udgivet af Politisk Revy - "Det lyse kammer" udgivet af Gyldenals Bogklubber - "Forfatterens død og andre essays" i serien "Moderne tænkere" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Roland Barthes

Du kan finde 13 bøger af Roland Barthes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan finde Roland Barthes bøger i flere formater. Derudover er bøgerne fra Barthes inddelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Roland Barthes' "Det lyse kammer"

"Det lyse kammer" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Barthes' serie "Rævens sorte bibliotek". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politisk Revy.

"Af mig selv " af Roland Barthes

"Af mig selv " er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Rævens sorte bibliotek". Det er Politisk Revy, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Roland Barthes