Bog & idéRolf Callmeryd

Bøger skrevet af Rolf Callmeryd

Læs mere om Rolf Callmeryd
4 produkter
4 produkter
Scadenza
ScadenzaRolf Callmeryd
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Scadenza
Trattoria Primitivo
Trattoria PrimitivoRolf Callmeryd
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Trattoria Primitivo
Italienska samband
Italienska sambandRolf Callmeryd
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Italienska samband
Låt det förgångna vara
Låt det förgångna varaRolf Callmeryd
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Låt det förgångna vara

Mere om Rolf Callmeryd

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Rolf Callmeryd. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Callmeryd.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig swe.
- "Trattoria Primitivo" i serien "Commissario Franco Vaccaro" udgivet af SAGA Egmont - "Låt det förgångna vara" udgivet af SAGA Egmont - "Scadenza" udgivet af SAGA Egmont - "Italienska samband" udgivet af SAGA Egmont

Bøger skrevet af Rolf Callmeryd

Rolf Callmeryd har fire bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Callmeryd fås blot som lydbog. Bøgerne af Callmeryd er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af SAGA Egmont.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Rolf Callmeryds "Trattoria Primitivo"

"Trattoria Primitivo" er tilgængelig som lydbog. Du kan desuden altid have "Trattoria Primitivo" af Rolf Callmeryd med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, smartphone eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er med i Callmeryds serie "Commissario Franco Vaccaro". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på swe.

"Låt det förgångna vara" af Rolf Callmeryd

Hos Bog & idé er "Låt det förgångna vara" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Låt det förgångna vara" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er gennemført. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen kan købes hos Bog & idé på swe og er udgivet af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Rolf Callmeryd