Bog & idéRolf Sylvester-Hvid

Bøger skrevet af Rolf Sylvester-Hvid

Læs mere om Rolf Sylvester-Hvid
2 produkter
2 produkter
Modeltog
ModeltogRolf Sylvester-Hvid
99,00 DKK
EBOG
(0)
Modeltog
Balance for livet
Balance for livetMarlene Horsbøl Sylvester-Hvid
49,95 DKK
e-bog
(0)
Balance for livet

Mere om Rolf Sylvester-Hvid

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Rolf Sylvester-Hvid. På listen nedenfor har du de seneste af Sylvester-Hvids bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Balance for livet" udgivet af Gyldendal Business - "Modeltog" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Rolf Sylvester-Hvids bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Rolf Sylvester-Hvid hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan købe Rolf Sylvester-Hvid bøger i udvalgte formater. Sylvester-Hvids bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Balance for livet" af Rolf Sylvester-Hvid

"Balance for livet" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Business.

"Modeltog" af Rolf Sylvester-Hvid

"Modeltog" findes på den digitale boghylde som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Modeltog" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Rolf Sylvester-Hvid