Bog & idéRoma Ligocka

Bøger skrevet af Roma Ligocka

Læs mere om Roma Ligocka
1 produkter
1 produkter
Das Mädchen im roten Mantel
Das Mädchen im roten MantelRoma Ligocka
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Das Mädchen im roten Mantel

Mere om Roma Ligocka

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udvalg af bøger fra Roma Ligocka. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Ligockas nyeste bøger.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Roma Ligockas bøger tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Das Mädchen im roten Mantel" udgivet af SAGA Egmont - "Pigen i den røde frakke, pb" udgivet af Rosinante - "Pigen i den røde frakke" udgivet af Rosinante

Bøger skrevet af Roma Ligocka

Roma Ligocka har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan bestille Roma Ligocka bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Ligocka er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Das Mädchen im roten Mantel" af Roma Ligocka

"Das Mädchen im roten Mantel" er tilgængelig online som lydbog. Du kan også altid have "Das Mädchen im roten Mantel" af Roma Ligocka med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på tysk og er udgivet af SAGA Egmont.

Roma Ligocka "Pigen i den røde frakke, pb"

Hos Bog & idé er "Pigen i den røde frakke, pb" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Rosinante.
Detaljer
Fulde navn:
Roma Ligocka