Bog & idéRoman Senninger

Bøger skrevet af Roman Senninger

Læs mere om Roman Senninger
1 produkter
1 produkter
Offentlig politik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Offentlig politikChristoffer Green-Pedersen
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Offentlig politik

Mere om Roman Senninger

Der er kun én bog af Roman Senninger tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Political parties & parliamentary EU oversight". Det er Politica, der har udgivet den på engelsk. "Political parties & parliamentary EU oversight" er desuden en del af serien "Politicas ph.d.-serie".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Political parties & parliamentary EU oversight" af Roman Senninger

Hos Bog & idé er "Political parties & parliamentary EU oversight" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Politicas ph.d.-serie". Det er Politica, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en skøn bog fra Senninger, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Roman Senninger