Bog & idéRon Hall

Bøger skrevet af Ron Hall

Læs mere om Ron Hall
2 produkter
2 produkter
Lige så forskellig som mig
Lige så forskellig som migRon Hall
99,00 DKK
e-bog
(0)
Lige så forskellig som mig
Hva' Forskel Gør Det?
Hva' Forskel Gør Det?Denver Moore og Lynn Vincent
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Hva' Forskel Gør Det?

Mere om Ron Hall

Der findes flere forskellige bøger af Ron Hall til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Halls seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lige så forskellig som mig" udgivet af Scandinavia - "Hva' forskel gør det?" udgivet af Scandinavia - "Lige så forskellig som mig" udgivet af Scandinavia

Mere om Ron Halls bøger

Du kan bestille tre bøger af Ron Hall her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Ron Hall kan købes i forskellige formater. Bøgerne af Hall er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Scandinavia.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Lige så forskellig som mig" af Ron Hall

Det er muligt at købe Ron Halls "Lige så forskellig som mig" som e-bog. Med "Lige så forskellig som mig" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Scandinavia.

Ron Hall "Hva' forskel gør det?"

Hos Bog & idé er "Hva' forskel gør det?" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Scandinavia, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ron Hall