Bog & idéRonald Fohlmann

Bøger skrevet af Ronald Fohlmann

2 produkter
2 produkter
Har du ondt i ryggen?
Har du ondt i ryggen?Ronald Fohlmann
99,95 DKK
e-bog
(0)
Har du ondt i ryggen?
Kunsten at trives
Kunsten at trivesRonald Fohlmann
79,95 DKK
Hæftet
(0)
Kunsten at trives

Mere om Ronald Fohlmann

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Ronald Fohlmann tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Fohlmann.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Et godt helbred" i serien "MinEgenBog.dk" udgivet af kahrius.dk - "Kunsten at trives" udgivet af Scientia Intuitiva - "Har du ondt i ryggen?" udgivet af mellemgaard - "Har du ondt i ryggen?" udgivet af mellemgaard

Bøger af Ronald Fohlmann

Du kan bestille fire bøger af Ronald Fohlmann her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Ronald Fohlmann kan købes i et udvalg af formater. Bøgerne af Fohlmann er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ronald Fohlmanns "Et godt helbred"

Hos Bog & idé er "Et godt helbred" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er en del af serien "MinEgenBog.dk". Det er kahrius.dk, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Ronald Fohlmann "Kunsten at trives"

Hos Bog & idé er "Kunsten at trives" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Scientia Intuitiva, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ronald Fohlmann