Bog & idéRonnie Andersen m.fl.

Bøger skrevet af Ronnie Andersen m.fl.

Læs mere om Ronnie Andersen m.fl.
1 produkter
1 produkter
Jeg vælger uden filter
Jeg vælger uden filterRonnie Andersen m.fl.
119,95 DKK
EBOG
(3)
Jeg vælger uden filter

Mere om Ronnie Andersen m.fl.

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Ronnie Andersen m.fl.. På listen nedenfor har du de nyeste af Andersen m.fl.s bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jeg vælger uden filter" udgivet af Høst - "Jeg vælger uden filter" udgivet af Høst og Søn

Mere om Ronnie Andersen m.fl.s bøger

Du kan finde to bøger af Ronnie Andersen m.fl. her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan finde Ronnie Andersen m.fl. bøger i flere formater. Bøgerne af Andersen m.fl. er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ronnie Andersen m.fl.s "Jeg vælger uden filter"

Hos Bog & idé er "Jeg vælger uden filter" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Jeg vælger uden filter" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Høst, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Jeg vælger uden filter" af Ronnie Andersen m.fl.

"Jeg vælger uden filter" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Høst og Søn, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ronnie Andersen m.fl.