Bog & idéRonny M. Reffelt

Bøger skrevet af Ronny M. Reffelt

Læs mere om Ronny M. Reffelt
1 produkter
1 produkter
Forfra
ForfraRonny Reffelt
59,95 DKK
e-bog
(2)
Forfra

Mere om Ronny M. Reffelt

Der findes flere forskellige bøger fra Ronny M. Reffelt til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Reffelt.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sprøde helte " udgivet af Sesam - "Forfra" udgivet af Brændpunkt - "Forfra" udgivet af Brændpunkt - "Tristan og Chiaki - virus" i serien "Zap!" udgivet af Science Fiction Cirklen

Ronny M. Reffelts bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Ronny M. Reffelt hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Reffelts bøger fås i et udvalg af formater. Reffelt har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Sprøde helte " af Ronny M. Reffelt

Det er muligt at købe Ronny M. Reffelts "Sprøde helte " som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Sesam, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Ronny M. Reffelt "Forfra"

Det er muligt at købe Ronny M. Reffelts "Forfra" som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Forfra" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Det er Brændpunkt, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ronny M. Reffelt