Bog & idéRose Eken

Bøger skrevet af Rose Eken

Læs mere om Rose Eken
1 produkter
1 produkter
Shrine
BOEGERTILSTAERKPRIS
ShrineRose Eken
331,96 DKK
Indbundet
(0)
Shrine

Mere om Rose Eken

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Rose Eken. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Ekens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rose Eken Artefacts" udgivet af BOOK LAB - "Leporello" udgivet af Arena

Bøger skrevet af Rose Eken

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Rose Eken hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Rose Eken kommer i flere forskellige formater. Ekens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Rose Eken Artefacts" af Rose Eken

Hos Bog & idé er "Rose Eken Artefacts" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er BOOK LAB, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Leporello" af Rose Eken

Dette er en også en skøn bog fra Eken, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Arena, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rose Eken