Bog & idéRose Tremain

Bøger skrevet af Rose Tremain

Læs mere om Rose Tremain
7 produkter
7 produkter
Musik & Stilhed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Musik & StilhedRose Tremain
165,96 DKK
Hardback
(0)
Musik & Stilhed
Guld
GuldRose Tremain
99,95 DKK
e-bog
(1)
Guld
Lukket land
Lukket landRose Tremain
99,95 DKK
EBOG
(0)
Lukket land
Genrejst
GenrejstRose Tremain
79,95 DKK
EBOG
(0)
Genrejst
Musik og stilhed
STREAM
Musik og stilhedRose Tremain
139,95 DKK
Lydbog
(0)
Musik og stilhed
Musik & stilhed
Musik og stilhedRose Tremain
119,95 DKK
EBOG
(0)
Musik og stilhed
Min sommer med Valentina
Min sommer med ValentinaRose Tremain
99,00 DKK
EBOG
(0)
Min sommer med Valentina

Mere om Rose Tremain

Rose Tremain har flere bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Tremain.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Rose Tremains bøger tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Min sommer med Valentina" udgivet af Saga - "Genrejst" udgivet af Saga - "Lukket land" udgivet af Saga - "Guld" udgivet af Saga - "Min sommer med Valentina" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Genrejst" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Lukket land" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "The Gustav Sonata" udgivet af Vintage - "Rejsen til vulkanen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Rejsen til vulkanen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Guld" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Musik & stilhed" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Musik og stilhed" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "The colour (tw)" udgivet af NEEDFUL THINGS - "Musik & Stilhed" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Rose Tremains bøger

Rose Tremain har 15 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Rose Tremain fås i udvalgte formater. Bøgerne af Tremain er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Rose Tremains "Min sommer med Valentina"

"Min sommer med Valentina" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Saga, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Genrejst" af Rose Tremain

Hos Bog & idé er "Genrejst" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Saga, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rose Tremain