Bog & idéRosie Hore

Bøger skrevet af Rosie Hore

Læs mere om Rosie Hore
1 produkter
1 produkter
Politik for begyndere
Politik for begyndereRosie Hore
199,95 DKK
Indbundet
(1)
Politik for begyndere

Mere om Rosie Hore

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Rosie Hore. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Hore.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Politik for begyndere" udgivet af Gyldendal - "Illustrerede pirathistorier" udgivet af Flachs

Bøger skrevet af Rosie Hore

Du kan finde to bøger af Rosie Hore her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Hore kommer blot som indbundet. Bøgerne af Hore er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Politik for begyndere" af Rosie Hore

"Politik for begyndere" er tilgængelig online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Illustrerede pirathistorier" af Rosie Hore

"Illustrerede pirathistorier" kan købes som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Flachs.
Detaljer
Fulde navn:
Rosie Hore