Bog & idéRosine Kreutzmann

Bøger skrevet af Rosine Kreutzmann

Læs mere om Rosine Kreutzmann
1 produkter
1 produkter
Råstof - Nukissat
NukissatPaninnguaq Boassen
249,95 DKK
Indbundet
(1)
Nukissat

Mere om Rosine Kreutzmann

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Rosine Kreutzmann online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Kreutzmann.
Bøgerne fra Rosine Kreutzmann tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Nukissat" udgivet af Milik - "Ung i Grønland - ung i Verden" udgivet af milik

Rosine Kreutzmanns bøger

Der er to tilgængelige bøger af Rosine Kreutzmann hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Kreutzmann som indbundet. Kreutzmanns bøger er desuden publiceret i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Milik.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Nukissat" af Rosine Kreutzmann

Hos Bog & idé er "Nukissat" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på mul og er publiceret af Milik.

Rosine Kreutzmann "Ung i Grønland - ung i Verden"

Hos Bog & idé er "Ung i Grønland - ung i Verden" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af milik.
Detaljer
Fulde navn:
Rosine Kreutzmann