Bog & idéRoss King

Bøger skrevet af Ross King

Læs mere om Ross King
1 produkter
1 produkter
Brunelleschis kuppel
BOEGERTILSTAERKPRIS
Brunelleschis kuppelRoss King
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Brunelleschis kuppel

Mere om Ross King

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Ross King. På listen nedenfor finder du Kings nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Brunelleschis kuppel" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Brunelleschis kuppel" udgivet af Klim

Bøger skrevet af Ross King

Du kan bestille to bøger af Ross King her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan kun finde Kings bøger som hæftet. Kings bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ross Kings "Brunelleschis kuppel"

Hos Bog & idé er "Brunelleschis kuppel" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendals Bogklubber, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Brunelleschis kuppel" af Ross King

Det er muligt at købe Ross Kings "Brunelleschis kuppel" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Klim, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ross King