Bog & idéRoss W Greene

Bøger skrevet af Ross W Greene

Læs mere om Ross W Greene
2 produkter
2 produkter
Det eksplosive barn
STREAM
Det eksplosive barnRoss W Greene
219,95 DKK
Lydbog
(3)
Det eksplosive barn
Opdragelse uden skældud
STREAM
Opdragelse uden skældud Ross W Greene
219,95 DKK
Lydbog
(0)
Opdragelse uden skældud

Mere om Ross W Greene

Her hos Bog & idé har du et bredt sortiment af bøger af Ross W Greene. På listen nedenfor ser du de seneste af Greenes bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det eksplosive barn" udgivet af Forlaget Pressto - "Opdragelse uden skældud " udgivet af Forlaget Pressto

Bøger skrevet af Ross W Greene

Ross W Greene har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Greene fås blot som lydbog. Bøgerne af Greene er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Forlaget Pressto.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Det eksplosive barn" af Ross W Greene

Hos Bog & idé er "Det eksplosive barn" tilgængelig som lydbog. Med Ross W Greenes "Det eksplosive barn" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Forlaget Pressto, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Opdragelse uden skældud " af Ross W Greene

"Opdragelse uden skældud " kan købes online som lydbog. Fordelen ved at have Ross W Greenes "Opdragelse uden skældud " som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Det er Forlaget Pressto, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ross W Greene