Bog & idéRudolph Peters

Bøger skrevet af Rudolph Peters

Læs mere om Rudolph Peters
0 produkter

Mere om Rudolph Peters

Rudolph Peters har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Jihad i klassisk og moderne islam ". Den er udgivet af Vandkunsten på dansk. "Jihad i klassisk og moderne islam " er desuden en del af serien "Carsten Niebuhr biblioteket".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Rudolph Peters' "Jihad i klassisk og moderne islam "

"Jihad i klassisk og moderne islam " kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er med i serien "Carsten Niebuhr biblioteket". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Vandkunsten.

Endnu en af Rudolph Peters fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Rudolph Peters