Bog & idéRudy Simone

Bøger skrevet af Rudy Simone

Læs mere om Rudy Simone
2 produkter
2 produkter
Aspergirls
AspergirlsRudy Simone
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Aspergirls
Aspergirls (e-bog, epub)
AspergirlsRudy Simone
219,95 DKK
EBOG
(0)
Aspergirls

Mere om Rudy Simone

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Rudy Simone. På listen nedenfor finder du de seneste af Simones bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Aspergirls" udgivet af Frydenlund - "Aspergirls" udgivet af Frydenlund

Mere om Rudy Simones bøger

Rudy Simone har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Rudy Simone kan købes i flere forskellige formater. Bøgerne af Simone er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Frydenlund.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Aspergirls" af Rudy Simone

"Aspergirls" kan købes online som ebog. Det betyder, at du kan læse "Aspergirls" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Frydenlund, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Rudy Simone "Aspergirls"

"Aspergirls" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Frydenlund, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rudy Simone