Bog & idéRunar Bakken

Bøger skrevet af Runar Bakken

Læs mere om Runar Bakken
2 produkter
2 produkter
Alle vil leve længe, men ingen vil blive gamle
BOEGERTILSTAERKPRIS
Alle vil leve længe, men ingen vil blive gamleRunar Bakken
71,96 DKK
Paperback
(0)
Alle vil leve længe, men ingen vil blive gamle
Alle vil leve lenge : men ingen vil bli gamle
Alle vil leve lenge : men ingen vil bli gamleRunar Bakken
519,95 DKK
Hæftet
(0)
Alle vil leve lenge : men ingen vil bli gamle

Mere om Runar Bakken

Hvis du søger en bog skrevet af Runar Bakken, har du et bredt udvalg til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Bakkens udgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Runar Bakkens bøger kan købes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Alle vil leve længe, men ingen vil blive gamle" udgivet af Samfundslitteratur - "Alle vil leve lenge : men ingen vil bli gamle" udgivet af Fagbokforlaget

Mere om Runar Bakkens bøger

Runar Bakken har to bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan bestille Runar Bakken bøger i flere formater. Bøgerne af Bakken er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Alle vil leve længe, men ingen vil blive gamle" af Runar Bakken

"Alle vil leve længe, men ingen vil blive gamle" kan købes online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Runar Bakken "Alle vil leve lenge : men ingen vil bli gamle"

Hos Bog & idé er "Alle vil leve lenge : men ingen vil bli gamle" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Fagbokforlaget, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Runar Bakken