Bog & idéRune Bech Lauesen

Bøger skrevet af Rune Bech Lauesen

Læs mere om Rune Bech Lauesen
1 produkter
1 produkter
Harmonilære og koralharmonisering
BOEGERTILSTAERKPRIS
Harmonilære og koralharmoniseringRune Bech Lauesen
332,96 DKK
Hæftet
(0)
Harmonilære og koralharmonisering

Mere om Rune Bech Lauesen

Der er bare én bog af Rune Bech Lauesen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Harmonilære og koralharmonisering". Den er udgivet af Systime på dansk. "Harmonilære og koralharmonisering" er desuden tilknyttet serien "Systime academic".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Harmonilære og koralharmonisering" af Rune Bech Lauesen

"Harmonilære og koralharmonisering" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Systime academic". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Systime.

Dette er en også en skøn bog fra Bech Lauesen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Rune Bech Lauesen