Bog & idéRune Christiansen

Bøger skrevet af Rune Christiansen

Læs mere om Rune Christiansen
7 produkter
7 produkter
Affæren med den tabte tids luner
Affæren med den tabte tids lunerRune Christiansen
249,95 DKK
Indbundet
(4)
Affæren med den tabte tids luner
Fagdidaktik i historie
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fagdidaktik i historieRune Christiansen & Heidi Eskelund Knudsen
242,96 DKK
Hæftet
(0)
Fagdidaktik i historie
Saken med den tapte tidens innfall : roman
Saken med den tapte tidens innfall : romanroman
179,95 DKK
Paperback
(0)
Saken med den tapte tidens innfall : roman
Krysantemum
BOEGERTILSTAERKPRIS
KrysantemumRune Christiansen
124,46 DKK
Hæftet
(5)
Krysantemum
Radikal
BOEGERTILSTAERKPRIS
RadikalRune Christiansen
125,96 DKK
Hæftet
(2)
Radikal
Ensomheden i Lydia Ernemans liv
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ensomheden i Lydia Ernemans livRune Christiansen
248,96 DKK
Hæftet
(7)
Ensomheden i Lydia Ernemans liv
Krysantemum
KrysantemumRune Christiansen
139,95 DKK
EBOG
(5)
Krysantemum

Mere om Rune Christiansen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Rune Christiansen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Christiansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Radikal" udgivet af Forlaget Copenhagen Storytellers - "Krysantemum" udgivet af Lesen - "Krysantemum" udgivet af Lesen - "Ensomheden i Lydia Ernemans liv" udgivet af Batzer & Co - "Fagdidaktik i historie" i serien "Didaktik" udgivet af Frydenlund - "Ensomheden i Lydia Ernemans liv" udgivet af Batzer & Co

Mere om Rune Christiansens bøger

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Rune Christiansen hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Rune Christiansen kan købes i udvalgte formater. Rune Christiansen bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Rune Christiansens "Radikal"

Hos Bog & idé er "Radikal" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget Copenhagen Storytellers, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Rune Christiansen "Krysantemum"

"Krysantemum" er til salg som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Krysantemum" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lesen.
Detaljer
Fulde navn:
Rune Christiansen