Bog & idéRune Johan Krumsvik

Bøger skrevet af Rune Johan Krumsvik

Læs mere om Rune Johan Krumsvik
2 produkter
2 produkter
Digital kompetanse i KI-samfunnet : et blikk på hvordan kunstig intelligens preger livene våre
Digital kompetanse i KI-samfunnet : et blikk på hvordan kunstig intelligens preger livene våreet blikk på hvordan kunstig intelligens preger livene våre
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Digital kompetanse i KI-samfunnet : et blikk på hvordan kunstig intelligens preger livene våre
Klassseledelse i den digitale skolen
Klassseledelse i den digitale skolenRune Johan Krumsvik
379,95 DKK
Hæftet
(0)
Klassseledelse i den digitale skolen

Mere om Rune Johan Krumsvik

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Rune Johan Krumsvik. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Krumsvik.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Rune Johan Krumsviks bøger findes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Hva vet vi om skoleprestasjoner? : ulike perspektiver på skolegang og skoleprestasjoner" udgivet af Fagbokforlaget - "Praktisk-pedagogisk utdanning : en antologi" udgivet af Fagbokforlaget

Bøger skrevet af Rune Johan Krumsvik

Rune Johan Krumsvik har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Krumsvik fås bare som hæftet. Bøgerne af Krumsvik er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Fagbokforlaget.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Rune Johan Krumsviks "Hva vet vi om skoleprestasjoner? : ulike perspektiver på skolegang og skoleprestasjoner"

"Hva vet vi om skoleprestasjoner? : ulike perspektiver på skolegang og skoleprestasjoner" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Fagbokforlaget, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål.

"Praktisk-pedagogisk utdanning : en antologi" af Rune Johan Krumsvik

Hos Bog & idé er "Praktisk-pedagogisk utdanning : en antologi" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Fagbokforlaget, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk.
Detaljer
Fulde navn:
Rune Johan Krumsvik