Bog & idéRune Storli

Bøger skrevet af Rune Storli

Læs mere om Rune Storli
1 produkter
1 produkter
Born to be wild
Born to be wild – børns tumlen og slåskulturRune Storli
39,95 DKK
EBOG
(0)
Born to be wild – børns tumlen og slåskultur

Mere om Rune Storli

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Rune Storli. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Storli.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Rune Storlis bøger udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Barnehagens fysiske inne- og utemiljø : inspirasjon til lek" udgivet af Universitetsforlaget - "Lag en naturlekeplass" udgivet af Gyldendal akademisk - "Born to be wild" udgivet af Akademisk Forlag

Rune Storlis bøger

Du kan bestille tre bøger af Rune Storli her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Rune Storli fås i forskellige formater. Bøgerne af Storli er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Barnehagens fysiske inne- og utemiljø : inspirasjon til lek" af Rune Storli

Det er muligt at købe Rune Storlis "Barnehagens fysiske inne- og utemiljø : inspirasjon til lek" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Universitetsforlaget.

Rune Storli "Lag en naturlekeplass"

Det er muligt at købe Rune Storlis "Lag en naturlekeplass" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Gyldendal akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Rune Storli