Bog & idéRune V. Harritshøj

Bøger skrevet af Rune V. Harritshøj

Læs mere om Rune V. Harritshøj
1 produkter
1 produkter
Turen Går Til Argentina & Chile
TILBUD
Turen Går Til Argentina & ChileRune V. Harritshøj
167,96 DKK209,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen Går Til Argentina & Chile

Mere om Rune V. Harritshøj

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Rune V. Harritshøj. På listen nedenfor har du de seneste af V. Harritshøjs bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Turen går til Argentina & Chile" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Argentina & Chile" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag

Bøger af Rune V. Harritshøj

Du kan købe to bøger af Rune V. Harritshøj her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. V. Harritshøjs bøger kommer i flere forskellige formater. V. Harritshøjs bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af Politikens Forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Turen går til Argentina & Chile" af Rune V. Harritshøj

Hos Bog & idé er "Turen går til Argentina & Chile" tilgængelig som ebog. "Turen går til Argentina & Chile" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.

Rune V. Harritshøj "Turen går til Argentina & Chile"

Det er muligt at købe Rune V. Harritshøjs "Turen går til Argentina & Chile" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Politikens rejsebøger - Turen går til". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Rune V. Harritshøj