Bog & idéRupert Sheldrake

Bøger skrevet af Rupert Sheldrake

Læs mere om Rupert Sheldrake
1 produkter
1 produkter
Videnskabens bedrag
BOEGERTILSTAERKPRIS
Videnskabens BedragRupert Sheldrake
307,06 DKK
Paperback
(0)
Videnskabens Bedrag

Mere om Rupert Sheldrake

Hvis du er på jagt efter en bog fra Rupert Sheldrake, finder du et bredt sortiment på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Sheldrakes bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Videnskabens Bedrag" udgivet af Lemuel Books - "Syv eksperimenter som kan forandre din verden" udgivet af Forlaget I AM

Bøger skrevet af Rupert Sheldrake

Der er to tilgængelige bøger af Rupert Sheldrake hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Rupert Sheldrake fås i et udvalg af formater. Sheldrakes bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Rupert Sheldrakes "Videnskabens Bedrag"

"Videnskabens Bedrag" er til salg som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Lemuel Books, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Syv eksperimenter som kan forandre din verden" af Rupert Sheldrake

Hos Bog & idé er "Syv eksperimenter som kan forandre din verden" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget I AM, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rupert Sheldrake