Bog & idéSadie Jones

Bøger skrevet af Sadie Jones

Læs mere om Sadie Jones
1 produkter
1 produkter
Den udstødte
STREAM
Den udstødteSadie Jones
119,95 DKK
Lydbog
(1)
Den udstødte

Mere om Sadie Jones

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Sadie Jones. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Jones.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Sadie Jones' bøger kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The Snakes" udgivet af Chatto & Windus - "Den udstødte" udgivet af Gyldendal - "Små krige" udgivet af Gyldendal - "Små krige" udgivet af Thaning & Appel - "Den udstødte" udgivet af Thaning & Appel - "Små krige" udgivet af Lytteratur - "Den udstødte" udgivet af Audioteket - "Den udstødte" udgivet af Gyldendal

Bøger af Sadie Jones

Sadie Jones har otte bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Jones' bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Jones er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"The Snakes" af Sadie Jones

Hos Bog & idé er "The Snakes" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Chatto & Windus.

"Den udstødte" af Sadie Jones

"Den udstødte" kan købes online som pocket. Dette er en også en skøn bog fra Jones, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sadie Jones