Bog & idéSaliha Marie Fetteh

Bøger skrevet af Saliha Marie Fetteh

Læs mere om Saliha Marie Fetteh
2 produkter
2 produkter
Alle veje fører til Amman
Alle veje fører til AmmanSaliha Marie Fetteh
179,95 DKK
EBOG
(0)
Alle veje fører til Amman
Landet mellem de to floder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Landet mellem de to floderSaliha Fetteh
207,46 DKK
Paperback
(0)
Landet mellem de to floder

Mere om Saliha Marie Fetteh

Der findes en del bøger fra Saliha Marie Fetteh online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Fetteh.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Alle veje fører til Amman" udgivet af Historia - "Landet mellem de to floder" udgivet af Historia

Bøger skrevet af Saliha Marie Fetteh

Du kan købe to bøger af Saliha Marie Fetteh her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Saliha Marie Fetteh kommer i samtlige formater. Fettehs bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af Historia.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Saliha Marie Fettehs "Alle veje fører til Amman"

Det er muligt at købe Saliha Marie Fettehs "Alle veje fører til Amman" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Historia, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Landet mellem de to floder" af Saliha Marie Fetteh

"Landet mellem de to floder" kan købes online som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Historia, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Saliha Marie Fetteh